Farklı lise türlerinde öğrenim gören 9. sınıf öğrencilerin genel-farklı yetenek özellikleri ile fizik dersinin cognitive (bilişsel) hedefleri doğrultusundaki başarıları arasındaki ilişkiler - Özdemir, Mustafa (My University, 2003)
unknown
Keywords: Eğitim; Ortaöğretim _Türkiye; Yetişkin eğitimi