Silahlı kuvvetlerde ikmal sistemlerinin,ulaştırma modelleri yardımıyla maliyet olarak minimizasyonu - Kotaman, Süleyman (My University, 1998)
unknown
Keywords: SİLAHLI KUVVETLER; ULAŞTIRMA_MATEMATİKSEL MODELLER