Hava taşıt işletmelerinde sefer maliyetlerinin oluşumu ve yönetim aracı olarak kullanılması - Ayboğa, Mehmet Hanifi (My University, 1988)
unknown
Keywords: İşletme Yönetimi; Muhasebe_Taşımacılık; Ulaşım_Taşımacılık