Derin su kültüründe yetiştirilen fasulyede (phaseolus vulgaris l.) alüminyum ve humik asitin büyüme parametreleri, anatomik ve embriyolojik gelişimleri üzerine etkilerinin belirlenmesi - Toksöz, Orçun (My University, 2017)
Bu çalışmada humik asitin, derin su kültüründe farklı alüminyum konsantrasyonlarında yetiştirilen fasulye (Phaseolus vulgaris L.) fidelerinin büyüme parametreleri, embriyolojik gelişmesi ve mineral kompozisyonu üzerindeki etkileri belirlenmiştir.

In this study, the effects of humic acid on growth parameters, embryological development and effects on mineral composition of common bean (Phaseolus vulgaris L.) grown under different Al concentrations in deep water culture were determined.
Keywords: Aluminium stress; Alüminyum stres; Bean; Bitkiler; Büyümeye etkisi; Fasulye; Humik asit; Hydroponic system; Özel yetiştirme yöntemleri; Su kültürü; Su kültürü Humic acid; Yetiştirme