Yeni teknolojilerin endüstriyel tasarım sürecine etkileri - Acarkan, Celal (My University, 2004)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Endüstri Ürünleri Tasarımı; Endüstriyel sanat ve tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tasarım