Escherichia coli’lere amikasin ve sefalotin kombinasyonlarının etkisinin mikrodilüsyon,disk diffüzyon ve oyuk diffüzyon yöntemleri ile karşılaştırılması. - Soyoğul, Ümran (My University, 1989)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ