Tss’de hayat sigortacılığı,fon yaratma kapasitesi ve hayat sigortalarında karpayı - Yurt, Muhittin (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-HAYAT SİGORTALARI; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık