Normotansif sıçanlarda oluşturulan hemorajik şokta oksotremorinin iyileştirici etkisinin ve vazopressin düzeylerinin karşılaştırılması - Karaalp, Atila (My University, 2000)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri