Kamu kuruluşlarında personel yönetiminde bilgisayar uygulaması - Önder, İsmail (My University, 1990)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PERSONEL YÖNETİMİ-BİLGİSAYAR UYG; PERSONEL YÖNETİMİ-KAMU SEKTÖRÜ; Yürütmenin yönetimi