Bir finansman yöntemi olarak risk sermayesi uygulaması sorunlar ve çözüm önerileri - Masun, M. Altan (My University, 1995)
unknown
Keywords: FİNANSMAN-RİSK SERMAYESİ; Genel yönetim; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman; RİSK SERMAYESİ-