Başlıca döviz kuru sistemleri ve 1980 sonrası Türkiye`de izlenen döviz kuru politikaları - Engin, Cem (My University, 1996)
unknown
Keywords: Döviz Kuru Politikaları; Döviz Kuru Sistemleri; Ekonomi; Ekonomi_Türkiye