Enflasyonun işletme sermayesi üzerindeki etkisinin incelenmesi - İbiş, Cemal (My University, 1988)
unknown
Keywords: Ekonomi; ENFLASYON-İŞLETMELER ÜZER.ETK; Finansman ekonomisi; İŞLETMELER-FİNANSMAN; Para; Paranın değeri