Türkiye’de siyasal kamuoyu araştırmaları ve örnek bir kurum PİAR- SİAR. - Pekiz, Ezel (My University, 1988)
unknown
Keywords: KAMUOYU ARAŞTIRMALARI-TÜRKİYE; POLİTİKA-KAMUOYU ARAŞTIRMALARI; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasal süreçler; Toplum bilimleri