15 Temmuz darbe girişiminde sosyal medyanın rolü - Kurt, Tutku (My University, 2017)
Bu araştırmada yeni bir kamusal alan olarak ele aldığımız Twitter mecrasında darbe girişimiyle ilgili ne tür söylemlerin inşa edildiği ve sosyal medyadaki okuyucuların nasıl yönlendirilmeye çalışıldığı incelenmiştir.

This research examined the type of discourse being constructed and how social media readers are being steered regarding the coup attempt within the Twitter platform which we regard as a new public space.
Keywords: 15 Temmuz; 15 Temmuz darbe girişimi, Basında; 21. yüzyıl; Coup Attempt; Darbe Girişimi 15 July; Kitle iletişim araçları; Siyaset ve yönetim; Social Media; Sosyal Medya; Sosyal yönler; Türkiye