Intervertebral distke MMP-3 ve TIMP-1 dengesi - Adam, Baha E. A. A. (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirurji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri