Gıda ürünlerinin ambalajı üretiminde hammadde ve katkı maddelerinin geri dönüşümü ve tekrar kullanımı - Aküzüm, Nilgün (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ambalaj Üretimi; Çizgi sanatları; Çizim; Grafik; Grafik tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat