Helicobacter pylori eradikasyonunun antitrombotik dozda kullanılan aspirinin oluşturduğu gastroduodenal hasarlanmaya etkisi - Giral, Adnan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri