Türkiye’de küçük sanayi ile istihdam yaratma üzerine bir deneme - Güler, Berna (My University, 1990)
unknown
Keywords: Ekonomi; İSTİHDAM-TÜRKİYE; KÜÇÜK İŞLETMELER-TÜRKİYE; Üretim; Üretimin örgütlenmesi