Türkiyenin değişik yörelerinde yetişen zeytin ağaçları üzerinde morfolojik ve anatomik araştırmalar - Yener, Sait Hamdi (My University, 1994)
unknown
Keywords: Ağaçlar; Botanik (Bitki bilimleri); Taksonomik olmayan guruplamalar; Tohumlu bitkiler (Spermatophyta); ZEYTİN-AĞAÇLAR