Geleneksel tedavi yöntemlerine dirençli siğillerde intralezyonel PPD’nin etkinliğinin plasebo ile karşılaştırılması - Akın, Özlem (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cilt Hastalıkları; Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları