Distributed information system application with client/ server architecture - Gürkan, Erhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Bilgisayar mühendisliği; Bilgisayar programlaması; Bilgisayar sistemlerinde veri; Genel Konular; Veri dosyaları ve tabanları