Abusıve supervısıon and organızatıonal engagement: moderatıng effect of psychologıcal capıtal - Atakan, Kevser Bahar Meriç (My University, 2017)
Bu çalışma istismarcı yönetici davranışı ve kuruma cezbolma arasındaki ilişkiyi psikolojik sermayeyi şartlı değişken olarak ele alıp açıklamayı amaçlamaktadır.

This study aims to examine the relationship between abusive supervision and organizational engagement while investigating the moderating effect of psychological capital.
Keywords: abusive supervision; İşletme; kuruma cezbolma; organizational engagement; Örgütsel davranış; psikolojik sermaye; psychological capital istismarcı yönetici davranışı; Yönetim