Personel ücretlendirmesi ve bilgi işlem sektörü için bir ücret sistem model uygulaması - Şahin, M. Soner (My University, 1996)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Personel yönetimi; PERSONEL YÖNETİMİ-ÜCRETLEME; Ücret ve maaş yönetimi; ÜCRETLER