Seyahat acentalarında ( ve tur operatörlerinde) muhasebe organizas yonu ve hesap işleri - Argun, Doğan (My University, 1988)
unknown
Keywords: MUHASEBE; SEYAHAT ACENTALARI-MUHASEBE; Yönetim ve yardımcı hizmetler