Medyanın siyasal seçimlere etkisi - Özdemir, M. Erhan (My University, 2000)
unknown
Keywords: İletişim; Medya (İletişim araçları); medya siyaset; SEÇİMLER-TÜRKİYE--MEDYA ETKİSİ; Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim