Kısıtlı kaynak kullanılarak düşük maliyetli dağıtık siber tuzak sistemi kurulması ve yönetilmesi - Çakmak, Burak (My University, 2017)
Sistem güvenlik uzmanları, her gün artarak gerçekleşen saldırılara karşı dijital varlıklarını korumak için bitmeyen bir savaş veriyorlar. ABSTRACT System security professionals fight a seemingly unending battle to secure their digital assets against an everincreasing onslaught of attacks.
Keywords: Ağ Tuzak Sistemi; Behaviour Based Attack Analysis; Bilgisayar ağları; Dağıtık Ağ Güvenliği; Davranış Tabanlı Saldırı Analizi Distirbuted Network Security; Güvenlik önlemleri; İnternet; Network Trap System; Sosyal yönler