Acil idrar kaçırma ve sık idrara gitme sorunu olan kadınlarda mesane eğitiminin etkinliğinin belirlenmesi - Erkan, Habibe Ayyıldız (My University, 2003)
unknown
Keywords: Boşaltım ve üreme organları; İdrar kesesi; Kadın Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri