Erken evre meme kanserinde, yüzeyel ve derin radyokolloid enjeksiyonun birlikte yapıldığı sentinel lenf nodu haritalanmasında, periareolar ve peritümöral enjeksiyon lokalizasyonlarının karşılaştırılması - Memiş, Hatice (My University, 2009)
unknown
Keywords: Nükleer Tıp