Başarı sporunda ödüllendirme : Almanya, Avusturya ve Türkiye’ deki uygulamaların karşılaştırılması - Ünlü, Namık Kemal (My University, 1995)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-BAŞARI-ÖDÜLLENDİRME