İsmail Hakkı Bursevi’ nin Ruhu’ l mesnevisi ve onsekiz beyti şerhi. - Akkoyun, Muti (My University, 1985)
unknown
Keywords: Din; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ-TASAVVUF; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar; Türk Edebiyatı-Mesneviler