Crohn hastalığında interlökin reseptör antagonist gen polimorfizmi ve anti saccharomyces cerevisiae antikorlarının tanı değeri - Barghi, Iraj (My University, 2002)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri