Örgütsel güven ile tükenmişlik sendromu arasındaki ilişki ve bir araştırma - Karakoyun, Zeynep (My University, 2017)
Günümüzün değişen ve gelişen dünyasında güven, örgüte güven ve tükenmişlik kavramları önemli bir yere sahiptir. ABSTRACT The concepts of trust, organizational trust, and burnout have a significant place in today’s changing and the developing world.
Keywords: Burnout; Çalışma psikolojisi; Güven; Organizational Trust; Örgütsel Güven; Psikoloji, Endüstriyel; Tükenmişlik sendromu; Tükenmişlik Sendromu Trust