Dini Türk halk hikayelerinden geyik, güvercin ve deve hikayeleri: kaynakları ve metin tesisi - Albayrak, Nurettin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Edebiyat; İslamiyetten sonra; TÜRK EDEBİYATI-HİKAYELER; Türkçe roman ve hikaye