Bazı teknik lineer alkollerden alkil sülfat sentezi ve bu maddelerin ham pamuklu materyal üzerindeki ıslatma ve kaynatma etkilerinin incelenmesi - Durak, Candan (My University, 1992)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ-ALKOLLER; Organik kimya; TEKSTİL KUMAŞLARI