Çocuklarda tükrük proteinleri ve çeşitli tükrük inorganik elementlerinin incelenmesi ve çürük indeksleri ile karşılaştırılması - Kargül, Betül (My University, 1993)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Pedodonti; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp; Tıp bilimleri