Farklı sosyo-ekonomik düzey çocukların motorik özelliklerinin incelenmesi - Gürses, Arif Engin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR SOSYOLOJİSİ