466 Numaralı Üsküdar şer’ iye sicili ( gurre- i Rebi’ü’ l- ahir 1178- selh- i Rebi’ ü’ l- evvel 1179/ 28 Eylül 1764- 16 Eylül 1765 ) - Çetin, Sadık Fethi (My University, 1997)
unknown
Keywords: ŞER’İYYE SİCİLLERİ-ÜSKÜDAR