Sıçanlarda laminektomi sonrası gelişen lordoz kaybının, epidural fibrozis üzerine etkileri - Çabukoğlu, Cengiz (My University, 2001)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Ortopedi Ve Travmatoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-ortopedi