İşitme özürlülerde spor ve ruhi faydaları: özürlü/ işitme özürlü ekseninde bir analiz - Tatar, Yaşar (My University, 1995)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; İşitme bozuklukları; ÖZÜRLÜLER-SPOR