Uzman sistem destekli gözetimli denetim ve veri toplama sistemi ile dış aydınlatmanın kontrolü - Atiş, Selçuk (My University, 2007)
unknown
Keywords: Denetim; Elektrik Eğitimi; Otomatik Veri Toplama Sistemleri