Hentbolcularda içeceklerle glikoz dinamiğinin belirlenmesi - Kalyoncu, Osman (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Hentbol; SPOR-HENTBOL-BESLENME; Top oyunları