Halka arz sürecinde fiyatlama yöntemleri, sonuçları ve uygulama: İMKB’de işlem gören sportif şirketler - Atar, Burcu (My University, 2007)
unknown
Keywords: Arz; Finans; İMKB (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası); Yatırım Yönetimi