Sermaye piyasası mevzuatına göre İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’ nda işlem gören sürekli denetime tabi şirketlerin ara mali tablolarının düzenlenmesine ilişkin esaslar ve bağımsız dış denetimi - Dede, Hakkı (My University, 1995)
unknown
Keywords: Mali raporlar; Mali tablolar; Muhasebe; SERMAYE PİYASASI-DENETİM; Yönetim ve yardımcı hizmetler