Küreselleşme sürecinde sermaye hareketlerinin yükselen piyasalara etkisi : Dış denge sorunsalı “Ülke örnekleri ve Türkiye 1989-2009” - Kesici, Sinan (My University, 2012)
unknown
Keywords: Küreselleşme; Sermaye Piyasası