Kadıköy – Söğütlüçeşme Mahmut Baba Mezarlığı (Mezar taşları tipolojisi hakkında bir deneme) - Çalhan, Filiz Tezcan (My University, 2019)
İstanbul ili Kadıköy ilçesinde yer alan Mahmut BabaMezarlığı’nda bulunan Osmanlı dönemine ait mezar taşları incelenmiştir.

the tombstones belonging to the Ottoman period in Mahmut BabaCemetery located in Kadıkoy district of Istanbul were examined.
Keywords: Art; Cemeteries; History; History of art; Istanbul; İstanbul; Kadıköy; Mahmut Baba Mezarlığı Mahmut Baba Cemetery; Mezar taşları; Mezarlıklar; Sanat; Sanat tarihi; Sepulchral monuments; Tarih