Maliye nezareti temettüat defterlerine göre tavşanlı nahiyesi’nin sosyo-ekonomik yapısı - Atar, Abdulkadir (My University, 2007)
unknown
Keywords: Ekonomi_Tarih_Kütahya; Ekonomik Durum_Kütahya_Tavşanlı; Sosyal Yapı_Kütahya_Tavşanlı