Ekstremite yerleşimli tümör rezeksiyonları sonrası vaskülerize fibulaa grefti ile biyolojik rekonstrüksiyon : klinik ve radyolojik erken dönem sonuçlar - Başcı, Onur (My University, 2011)
unknown
Keywords: Tıp