Kara kuvvetleri komutanlığında kullanılan subay giysilerinde kumaş ve model konforu - Turan, Emine (My University, 1998)
unknown
Keywords: Askeri donanım; Askerlik bilimi; Giyim; GİYSİ; kamp donanımı; yiyecek