Hucurat Suresi tefsiri ve inananlar arası beşeri münasebetler - Baş, Erdoğan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-İNSAN İLİŞKİLERİ; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir ve tefsir ilmi