Gümrük Birliği ve Gümrük Birliği`nin Türk tekstil ve konfeksiyon sektörüne etkilesi - Erdoğan, Demet (My University, 1999)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik İlişkiler; Gümrük Birliği_Türkiye; Tekstil Sanayii_Gümrük Birliği; Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü_Türkiye; Uluslararası İktisat